July 24, 2010

Manjakan diri di Ubud Spa

Petang tadi,selepas belanja my hubby & si tembam mkn 2 set of GCB (Mc Donald),we olls jalan2 sekitar Putrajaya. Bosan plak,so saya ajak en.suami bawak diri saya & manjakan diri ini kat Ubud Spa.Spa ni baru je dibuka kat Seksyen 8,Bangi.Lgpun berhampiran rumah kan ??? :D

Sebenarnya,saya ternampak spa ni mlm td masa menjelajah jalan2 cari makan.hehehe,terus timbul idea nk g spa ni arini. Nasib la perut suami & bobo dah kenyang,so en.suami bersetuju aje. Terima kasih yea my laling.
Next time,mama rasa nak pergi lg. waka waka... :)

yeay,saya amik pakej full body massage selama 1 jam dgn harga bayaran yg berpatutan.Urutan yg bermula dari kaki sampai ke kepala. Plg saya suka urutan di belakang sbb kat situle titik2 lenguh. Terasa nyaman & tenang kat spa ni.Relaks smbl dgr lagu yg mendayu2. Lgpun time ni,bobo & abahnya tgu kat dalam keta je. so,xde la org kacau..hohhoho. Sempat tido tau !

Dah lama xmanjakan diri ni. Last kat Sabah aritu..hehehe..tu pun en.suami belanja gak.Pttle en.suami xnak selalu g spa,sbb dia takut kopak..heehehe..ala,tuk isteri tersayang la laling..mesti la boleh :)

Xsnap picture pun.Anggap je la diri ini dibelai seperti ini,sememangnya best. Yg pasti,relaks & tenang terapi tuk diri :)

pic dari mr.google

pic dr mr.google

Terasa mau tido awal,yealah sbb arini diri ni dimanjakan..heheheh :)
Apapun,yg plg best........hilang lenguh kat belakang nih ( sbb duk dukung si tembam je )



3 comments:

  1. hi, saya nak number ubud spa tu.. terima kasih yea..

    ReplyDelete
  2. hai shada..
    ni no.contact ubud spa tuh ..03-8927 4818.
    most welcome :)

    ReplyDelete
  3. hi bobo comel,
    best tak urut tuh..mmg superb ke:)brapa rm ek?teringin la nak p manjekan diri..

    ReplyDelete